so-sad 發表於 1-3-2010 16:34:46

今朝玩cso, 踢外掛不成功, 跟住比外掛踢番轉頭
超冇品囉

kenwinwin1 發表於 1-3-2010 19:09:05

有個人話我kick佢我詻係人地佢又唔信佢個名係愛之戰士EX

乂死神張乂 發表於 7-3-2010 02:07:04

笑媽媽
有條onx仔叫魔術雞,殺左佢 踢左我\
之後我唱佢,又有一條雞仔話係佢fd
話同我1on1
我好垃圾的~所以叫多個fd
叫佢2on1
之後
佢用外掛
聽日仲話 唱我~__~
請看圖

加速+穿+hs勁狗~___~相信係一條勁勁勁勁勁勁勁冇品ga小學雞

4仔. 發表於 7-3-2010 02:36:18

睇下啦喂:O

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3871312

chuchunyat111 發表於 27-3-2010 03:33:39

岩岩又係咁,玩c3,我開場,染得人多就俾人kick,醒目,又係小學雞

tomtusi123 發表於 27-3-2010 06:45:44

唉...吹漲 今日我用朋友帳打最後
第一次 鎖pw (唔識卡王咪入)第2門就爆攻 7lv血 第3門就雙max了(mg3)
之後佢地未升 我咪一個爆住先 爆完門 我地就入
之後勁多小學雞 我叫佢地卡王 佢地又唔卡 搞到卡唔到 之後又要走埋
呢種野來左3次 浪費左我3粒鐘 笑
另外有人打失落的密我msn:tom33_tom@hotmail.com
最後道門會放槍 之前用scar打住先(無血先升血 沖爆攻先好升)

ak_47 發表於 30-3-2010 23:57:37

玩喪C,成日左住人(上梯果陣)

s15ooooo 發表於 31-3-2010 01:57:26

小佢老味激q死我,我今日跳上藍貨櫃本春來好q地地小佢老豆無啦啦比隻屍拎槍射死我,我本來場場贏架!搞到場場輸,我玩黎托呀,我小
以上好多粗口,鐘意扣分扣包佢

♀豪仔♂ 發表於 31-3-2010 18:51:16

而家又多左好多無名掛啦-3-

ak_47 發表於 31-3-2010 19:03:23

日日都見垃圾外掛
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖