打印 上一主題 下一主題
收起左側

冇品1p亂呾t人

原帖由 願意 於 16-7-2008 21:36 發表
最後,我唔係好明白點解板主可以係咁多疑點下ban我ip

你令我想起潮爆大狀[[yoyo_192]]
回復 支持 反對

原帖由 麻q煩 於 16-7-2008 13:58 發表

你令我想起潮爆大狀[[yoyo_192]]

星期1-5既差唔多12放
我有時有睇
回復 支持 反對

我係6p..
講番..當時1p係勁lag..我覺得係1p按錯收唔番姐@@[[bao_35]]
回復 支持 反對

原帖由 平民 於 16-7-2008 22:12 發表
我係6p..
講番..當時1p係勁lag..我覺得係1p按錯收唔番姐@@[]

我見佢t左7p同8p喎[[yoyo_192]]
回復 支持 反對

原帖由 願意 於 16-7-2008 13:36 發表
我係果場既1p
我其實都唔記得點解會踢你,但sure係你冇品先會咁,個圖既地形來看,應該係幾日之前既事吧
但我食飯只會自己棄左,你問下同開我玩既人都知道e點
另外,我對鬼係好好ge- - 唔夠打/新手就係咁比鬼車,有玩既 ...

我覺得憑幾張圖證明唔到有咩問題
第1.我都在場,2p係我來既,
我認為1p唔會冇品lor,我時時都有入1p場玩既,如果真係1p行開既,
1p一定自動棄而留返我地自己玩,自動棄前一定唔會亂踢人,邊有可能冇品呀?
第2.如圖3你塗左1p既說話就一定係粗口黎架?咁你改左圖算點?有冇講粗口你話咩都得架啦?有講錯咩?
第3.你有冇玩bug我唔記得啦,但係1p唔會有人玩bug而亂踢人
第4.你自己唔識玩就亂棄咋?

ps.請投訴者仲有咩意見可以講呢?本來玩得好好地,做咩要投訴呢?
    仲有你所講既1p一定唔會連累到其他人冇得玩!!
    憑d乜可以投訴?如真有粗口就影多d相啦!!!我唔知樓主係咪8p啦下....
回復 支持 反對

原帖由 星雨乂 於 16-7-2008 14:29 發表

我覺得憑幾張圖證明唔到有咩問題
我認為1p唔會冇品lor,我時時都有入1p場玩既,如果真係1p行開既,
1p一定自動棄而留返我地自己玩,自動棄前一定唔會亂踢人,邊有可能冇品呀?
第2.如圖3 ...

1p一定自動棄而留返我地自己玩,自動棄前一定唔會亂踢人,邊有可能冇品呀?(果時就係比人t左呀,你都在場任仲講到好似我錯咁)
第2.如圖3你塗左1p既說話就一定係粗口黎架?咁你改左圖算點?有冇講粗口你話咩都得架啦?有講錯咩?(有粗口就緊係要整走佢嫁la,唔通post出黎比人招分?)
第3.你有冇玩bug我唔記得啦,但係1p唔會有人玩bug而亂踢人(你話佢唔會因為有人玩bug而t人,咁我正是比佢t左)
第4.你自己唔識玩就亂棄咋?(你冇野呀??,成個隻王行左入去呀,你話我棄??)
ps : 請外人唔好插手,比版主決定,唔通你覺得版主既決定係錯??
回復 支持 反對

原帖由 kenex 於 16-7-2008 22:37 發表

1p一定自動棄而留返我地自己玩,自動棄前一定唔會亂踢人,邊有可能冇品呀?(果時就係比人t左呀,你都在場任仲講到好似我錯咁 ...

講真..之後我都係咁同1p玩..有好多時78p玩bug都冇踢照玩..好似買野區果個女人出左黎..1p都照玩啦!
而且你為左唔比人扣分而唔將爆粗既圖片放出黎,,,又要話佢爆粗會否有一點矛盾!難道分比一個你想告佢既人重要!?
令外聖人都有錯...版主唔一定係岩,,,,係味有結果之前唔該版主咪亂封人ip
(如有錯字請見諒)

回復 支持 反對

原帖由 kenex 於 16-7-2008 14:37 發表

1p一定自動棄而留返我地自己玩,自動棄前一定唔會亂踢人,邊有可能冇品呀?(果時就係比人t左呀,你都在場任仲講到好似我錯咁 ...

ps : 請外人唔好插手,比版主決定,唔通你覺得版主既決定係錯??
唔好意思,我唔係外人bor..我都在場!!
以版主來判斷有冇錯
就算比你玩bug都t唔到啦,有bug都係照玩既
幅圖你改過你講咩都得架啦,,如果真係粗口既就post幅真圖出黎
咪染色啦!!為左加分做d咁小事既野?
回復 支持 反對

其實有問題就搵版主理事!
同埋我想講一樣好重要既野= =
樓主淨係放左d淨係踢左等既圖=.=””
由頭到尾都冇放1p話佢既說話- -
如果係咁佢話1p亂講都得,同埋當事人都話唔知幾時既事!
樓主既可信度有限,不足以構成佢亂踢人問題!
如果佢真係t左你,唔比你係做一d令到佢t既野既可能!?
同時大家睇小左樣野...........
由頭到尾都係得佢講話1p爆粗,但係佢係冇實質既證據!
如果比我講個例如!
我做8p,係樂古到影哂相咁,
之後入到去我玩bug,正到1pt左我,
之後我又影相,又亂講1p話講粗口.......
之後又上黎投訴是否可以成功!?

ps:樓主應該加返張相!
如果唔係覺得係幾咩下囉..........
打錯字勿罵!
回復 支持 反對

其實只要根據樓主比既證據
已經可以成立
唔需要理會其他既可能性

當然有另外架啦
回復 支持 反對