打印 上一主題 下一主題
收起左側

冇品1p亂呾t人

原帖由 sing222 於 22-7-2008 16:01 發表
其實= =都係睇返我個句囉........
如果有一個29,玩29野,比1pt左,心有不服.....
無啦啦比人t左,如果係你,你都嬲啦.......
之後就影哂相咁.......

d相係就係夠哂呀!
但係你有冇諗過........
佢如果做29野先比人 ...

你咪講咁多假設性ga野,得個講字only
而且重點不在於1p有冇講粗口,就算佢真係冇講過都冇所謂,依家係告緊佢亂踢人,請不要轉移視線

回復 支持 反對

原帖由 kenex 於 22-7-2008 17:23 發表

証據就係你T我果張圖

T人就會叫證據??
T人有分 2種,一種係冇品被踢,e.g.玩bug lag機 etc
另一種係1p亂踢,但你又點證明到人地踢你既原因?!
一個人殺人都會有動機,踢人就冇 ?
那麼你又用什麼證據 證明動機??
再者,果d踢人圖,如果我是但 入人地場玩bug/lag機而比人踢
之後再屈佢,咁都好易做到,冇實質既句子/說話 好難證明到你講既野唔係亂作
回復 支持 反對

原帖由 願意 於 23-7-2008 07:17 發表

T人就會叫證據??
T人有分 2種,一種係冇品被踢,e.g.玩bug lag機 etc
另一種係1p亂踢,但你又點證明到人地踢你既原因?!
一個人殺人都會有動機,踢人就冇 ?
那麼你又用什麼證據 證明動機??
再者,果d踢人圖,如果我是 ...

唔好以為隻字大d就有用
e家我有證據話你t左我
而你冇證據去證明你唔係亂t明冇??
e家我有理由指證你亂t
而你冇證據去證明自己冇做錯,e家你明未?
仲有唔好同我講如果
咁多如果
如果只係一個假設,唔好用如果去拉開事實既真相
你有冇睇頂樓個post?
講明左你既動機係自己食飯
自己唔玩得就t人la
睇下之前 d post先la 你

回復 支持 反對

原帖由 kenex 於 23-7-2008 15:34 發表

唔好以為隻字大d就有用
e家我有證據話你t左我
而你冇證據去證明你唔係亂t明冇??
e家我有理由指證你亂t
而你冇證據去證明自己冇做錯,e家你明未?
仲有唔好同我講如果
咁多如果
如果只係一個假設,唔好用如果去 ...

咩叫亂T呀 !踢人=亂T ?
食飯就要踢哂d人??咩道理呀
仲有, o你要知道一點,疑點永遠歸於被告,你冇實質而有力既證據,根本冇辨法證明你係咪講緊大話
回復 支持 反對

原帖由 slayer2004 於 23-7-2008 13:46 發表

你咪講咁多假設性ga野,得個講字only
而且重點不在於1p有冇講粗口,就算佢真係冇講過都冇所謂,依家係告緊佢亂踢人,請不要轉移視線

我d假設性ga野都係我諗既姐......
呢個世界咩都有可能,比個可能性比大家,,,,,,'
咁你自己諗下........

同時唔通得憑幾張相就可以話佢亂t人!?
如果係既話,我會大膽咁話你味見過世面.....

ps:個人意見,唔通你係樓主本人/朋友!?@@

我淨係講d可能性比大家講下.......

-----------------------------------------------------------分隔線----------------------------------------------------------------------

TO: 70樓

既然你咁講得出黎,
咁即係咩都有可能!?
呢D野係我估.....
咁如果係正常人都會咁諗啦掛.......
你又話1P講粗口,又冇相,點叫人信你!?
你有IP個D相加多張相1P T  你個相,
就話1P 亂踢!?

實力弱唔係錯......
呢個1P 我都同過佢玩,
但係我見到佢,一有7-8P唔係太識玩,都會教佢地玩......
有人玩BUG,都比機會人地,唔聽先會T......

衰然我講咁多野都冇物用,可能你會覺得我係幫緊1p
我唔知件事係唔係真.....
我都唔想知係唔係真......

但係如果可以搵返當時有份玩既人問下就可以搵到答案.......
有錯勿怪.....

回復 支持 反對

暫時爬到第六版
首先
我不明白普普通通一件事件為甚麼不能和平解決.

先回樓主
坦白說如果要告"無故踢人"
其實證據略嫌不足夠
因為只顯示了踢人  無顯示了"無故"
有圖片證據  但拿得未夠確實
其實如果真的要告得成立
可能要有 " 其它玩家對踢人者的評價或是說話 "  等等...
又或是 " 1p的說話 "
坦白說在我立場中很難成立

再回1p
先抱歉我們曾封你的ac
當然
其實我們不知道你當時的用心
然而
若果不想再有上述的情況
為補自己的清白
建議你多點紀錄遊戲來玩
雖然lag了一點
但起碼能夠讓各位知道事件發生的經過及流程
好讓我們更清晰明白事件真相
=
其實本人覺得再爭吵下去其實一點意思都沒有
現在的局似是"不成立"
但不代表一方得勝.
打aoc最重要的目標是玩得開心  從中找戰友  好友
現在呢?
在這裡打了千字二千字三千字的文章互相對質
這叫討論嗎?
我了解樓主  被踢走感到不忿是非常正確
但你又有沒有嘗試去理解一下1p是怎樣想的呢?
互相砌詞辯護有結果嗎?
1p當然這次是不成立的居多
雖然我們不能知道你當時所想
但每次使用系統時又可否慬慎一點呢?

無品投訴區建立的意義
更高尚的
是為了讓玩家建立打機的風度及氣節
不是要下下告到人入才是我們的宗旨!
本人希望這件事能和平解決
多多了解一下對方的心情別顧著一味對罵吧=]!.
恩留字
回復 支持 反對

原帖由 願意 於 23-7-2008 12:52 發表

咩叫亂T呀 !踢人=亂T ?
食飯就要踢哂d人??咩道理呀
仲有, o你要知道一點,疑點永遠歸於被告,你冇實質而有力既證據,根本冇辨法證明你係咪講緊大話

我既證據話你有t過我
動機呢樣野,你自己一個知
因為你真係t左我
你完全冇講過你點解要t我
仲有我果個圖隻國王係行左7p個位到
姐係佢想7p都t
(回75樓)
你可以問返不動翼,佢同我一齊做鬼既
當時只係個場整得唔好先t唔到7p
你可以問下佢lo

回復 支持 反對

原帖由 感恩 於 24-7-2008 11:31 發表
暫時爬到第六版
首先
我不明白普普通通一件事件為甚麼不能和平解決.

先回樓主
坦白說如果要告"無故踢人"
其實證據略嫌不足夠
因為只顯示了踢人  無顯示了"無故"
有圖片證據  但拿得未夠確實
其實如果真的要 ...

同意這位樓主的說話,再爭執下去也不會有結果
本人亦十分欣賞貴 論壇因曾封鎖本人IP而作出道歉
另外,我開場都會記錄遊戲,多謝提醒
回復 支持 反對