打印 上一主題 下一主題
收起左側

兵堡神人-何芝芝

原帖由 YEEHEY11 於 31-3-2008 04:03 發表
hey..訓唔著,做咩咁少人推ga..
其實你地想想,係度討論無用的...光說出來為了滿足你地既玄耀感.
不過也很好玩..heee
唉..你地又不了解我們,又不認識我同我d朋友
點解可以說人無品呢?
你地記住啊..世上既壞人唔係 ...

有點點同意既其實....
我以 以前同我班同學相處經驗
都理解
而家連一間中學 都會有d咁既情況發生....
但不再離題  你下次唔好亂踢人
希望下次撞到你見到係個有品何芝芝>0<
回復 支持 反對

原帖由 YEEHEY11 於 31-3-2008 04:03 發表
hey..訓唔著,做咩咁少人推ga..
其實你地想想,係度討論無用的...光說出來為了滿足你地既玄耀感.
不過也很好玩..heee
唉..你地又不了解我們,又不認識我同我d朋友
點解可以說人無品呢?
你地記住啊..世上既壞人唔係咁容易睇到,睇人太表面你將來一定蝕底.
相比起其他唔夠人打就t既人
我算得係什麼..
對呀ming而言,只能說:"你唔好彩啦,傻仔"
俾你經驗你,現實世界就係咁不公平.我有權玩謝你,但你可以做d咩?
就是係度作無聊既掙扎.這就是生活...
你又奈我唔何,傷不了我分毫,只能提供我娛樂.
哈哈..請大家keep going俾娛樂我.你地既價值就是陪人玩aoc,同係度提供緊娛樂.
同意嗎?

唔好講埋d膠野好冇
如果你做好自己本份,根本唔洗驚有壞人害到你
係d冇料既人先會走去害人
就算你有權玩謝人又點??大把人反你,基本上平衡論
回復 支持 反對

[quote]原帖由
回復 支持 反對

haha..如果唔係呀hang叫我上黎睇都唔知金魚做左今期紅人....haha勁搞笑...

ps[我係杜生xD]....
回復 支持 反對