查看: 21963|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[不成立]1p 亂踢人

關閉 [複製鏈接]
1p遊戲名稱:比卡抽
1p樂古AC:K 神
1P IP:61.92.41.221

事件:我用哥德, 當三隊一齊攻入去 蒙古 2p 時
1p T 左我  That's all

評分

參與人數 1樂點 -22 收起 理由
感恩 -22 罵戰+主題分. 20+2 = 22

查看全部評分

回復

已發短訊至當事人解釋
請稍等一會!
回復 支持 反對

原帖由 感恩 於 31-7-2007 10:09 發表
已發短訊至當事人解釋
請稍等一會!

我記得果陣你lag左勁耐,1p警告左你2次以上,
5p你都係唔關野,我地拉人果陣講明禁lag,
你之後重玩lag tin,你重好意思話1p....勁無奈
補充一點:我當時係3p,唔係1p黎,5p唔好屈我,睇清楚ip先,我只係幫拉

回復 支持 反對

原帖由 K神 於 3-8-2007 14:04 發表

係wo 幅圖都見到你出晒龜wo 樓主@o@
回復 支持 反對

大家好~~
我先係1P!!
第一.我個場係全禁的~禁LAG禁拉禁亂棄禁乜禁麥....
第二.有圖你睇...你出晒龜~仲要係持續左好耐.....
第三.我T你只係因為你太LAG~冇其他原因...
第四.我地幾個都多次警告你...叫你關野....你都唔理!!我都吹你唔脹~
第五.我仲記得果場架...LAG到我D兵郁都郁唔到...你睇下我有咁多兵都唔出去幫人就知啦~
第六.你唔接受我地投訴...比我地同意T左你之後仲要玩LAG~你真係好冇品!!我地之後都冇mood棄晒...仲要你你地果team既人棄先~

係咁多~有錯字多多包涵!!

回復 支持 反對

原帖由 ~星雲~ 於 3-8-2007 18:22 發表
大家好~~
我先係1P!!
第一.我個場係全禁的~禁LAG禁拉禁亂棄禁乜禁麥....
第二.有圖你睇...你出晒龜~仲要係持續左好耐.....
第三.我T你只係因為你太LAG~冇其他原因...
第四.我地幾個都多次警告你...叫你關野 ...

第一: 全禁又點? 鬼知你全禁禁咩, 禁出兵,禁打人都得架? 你點講都得啦?
第二: 我出龜係你T 左我之後既事
第三: 你T 我之前我完全冇lag 過,
第四: 你果場完全冇同我講過野,亦都冇叫我關野
第五: 我都唔明點解要響我幾隊哥人攻蒙古時T我? 實係唔想輸啦
第六: 我冇玩lag , 我只係出左去整投訴你d 證據

講哂
你唔好再老作喇
唔想輸就唔好玩兵堡啦
你呢d 咁既人跟本冇資格玩aoc

原帖由 K神 於 3-8-2007 14:04 發表

補充一點:我當時係3p,唔係1p黎,5p唔好屈我,睇清楚ip先,我只係幫拉

收皮啦
果場你地根本未同過我講野
定係你地29到 連點同敵對既人講野都唔識呀?

回復 支持 反對

原帖由 fkngcheater 於 3-8-2007 20:55 發表

第一: 全禁又點? 鬼知你全禁禁咩, 禁出兵,禁打人都得架? 你點講都得啦?
第二: 我出龜係你T 左我之後既事
第三: 你T 我之前我完全冇lag 過,
第四: 你果場完全冇同我講過野,亦都冇叫我關野
第五: 我都唔 ...

你話我講晒??唔係架啵....如果我講晒...你仲有機會講野咩??

第一: 全禁係aoc到已經有佢既定義....我唔相信你咁都唔知囉.....定係你只係係到扮唔知搵藉口!!係咪??
第二: 我T左你你仲有龜...你仲唔肯你LAG??定係你有心玩LAG呀??
第三: 你出晒龜都話冇LAG過??對唔住呀...我冇影到相啵....把口生係你到....你唔認我都吹你唔脤=3=
第四: 我站係我既立場我當然會話我有警告過你關野啦....因為呢個係事實...你唔認都係你既事....不過我玩兵堡玩左3年....80%都係我開場~我做房主絕對有經驗~有人LAG我一定會警告....你無視我的投訴我就有權T你!!
第五: 我玩兵堡玩左3年有多~LOSE一鋪半鋪好平常者~你係要搵D藉口黎話我淆底...我話冇你都唔會信啦...我選擇唔回應囉~(我知你想點講....你一定會話唔回應即係認啦!!)(唔好咁無知啦)
第六: 哦~可能誤會左你囉....但係真正有冇做過都係得你知!!

早知你咁煩我就係T人前影定相啦~證據確鑿,你就冇得唔認 XDD

版主...我唔想再同呢個人嘈~呢個人佢一定唔肯認佢有LAG過~
跟住就屈我淆底...怕輸= =

順帶一提~NAKUZ係禁埋粗口架!!小心自己言詞~~

再順帶一提~我做左3年多兵堡既房主都未比人投訴過!!我諗係我地之間有D咩誤會~
可能太專心打機...睇唔到我比你既警告~
回復 支持 反對

原帖由 ~星雲~ 於 5-8-2007 01:11 發表

你話我講晒??唔係架啵....如果我講晒...你仲有機會講野咩??

第一: 全禁係aoc到已經有佢既定義....我唔相信你咁都唔知囉.....定係你只係係到扮唔知搵藉口!!係咪??
第二: 我T左你你仲有龜...你仲唔肯你 ...

收皮啦白痴仔

我依家係唔用粗口呀
你咬我食?

根本全部都係砌詞狡辯
哇我點影相證明你冇講過T lag 呀?
每秒鐘都禁 print screen 呀?

T 左人又唔認
之後扮哂野話有警告

以後比人投訴既1p識做啦
話" 我有警告過,佢唔聽之ma"
咁就得喇

aoc 有你呢d 垃圾玩家根本係悲哀

回復 支持 反對

原帖由 fkngcheater 於 5-8-2007 10:06 發表

收皮啦白痴仔

我依家係唔用粗口呀
你咬我食?

根本全部都係砌詞狡辯

T 左人又唔認
之後扮哂野話有警告

以後比人投訴既1p識 ...

估唔到真係冇講錯....
你係唔認有睇過....

你再睇真d我打既野啦~我冇叫你攞d證據出黎架啵~~細路仔!!
我都知道冇可能架~有冇睇過/做過呢d野心照啦!!

你睇下~我係#7既回覆都解釋左~
你又係要唔回應~只係係到猛咁話我扮乜扮麥...你講d野好無知呀...小朋友~~
定係你一直逃避我問你既問題呀???

喂~小朋友...
講野要有point架~~你e+只係係到嘈嘈嘈~
四個字~潑婦罵街!!

呢個post我唔會再理~因為我講既野就係咁多~

版主如果仲有問題就再pm我啦~唔該!!
回復 支持 反對

原帖由 fkngcheater 於 5-8-2007 10:06 發表

收皮啦白痴仔

我依家係唔用粗口呀
你咬我食?

根本全部都係砌詞狡辯

T 左人又唔認
之後扮哂野話有警告

以後比人投訴既1p識 ...

唔夠人地講就叫人收,話人白痴仔..

成個小朋友甘

明顯你品格都有問題,全禁包括t lag,t 拉兵,t 無品

1p t 左你條無品小朋友真係明智既決定

加上,溫馨提示:1.睇唔到人地叫你關野既話.去驗驗眼唔該
                    2.上網就唔好用煤氣公司56k上網,好心換寬頻啦,古代人

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
感恩 -20 罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對