查看: 16956|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

槍手或強留雲佩斯盼其回頭 已無限接近17歲妖人

Goal.com透露,阿森納仍舊想留下隊長范佩西,為此他們可能強留荷蘭人一個賽季,並力求在這一個賽季中力勸範佩西續約。此外,《天空體育》披露,阿森納已就17歲妖人姆巴耶-尼昂(M'Baye Niang)的問題與卡昂就轉會達成一致。

範佩西的合同僅剩一年,之前曾有媒體分析過強留範佩西的可能性。如果阿森納堅決不賣範佩西,那荷蘭人有可能在明年夏天免費走人。當然,在這期間,也存在範佩西回心轉意的可能性。   Goal.com分析指出,阿森納方面認為,待到明年夏天,範佩西再想向其它球隊索要一份4年合同的高薪工作難度太大,一方面因為荷蘭人明夏就將年滿30歲,另一方面因為範佩西周遭的傷病史,可能很少有球隊會為他冒險。

一位消息靈通的人士曝料稱:“阿森納打算留下他踢完剩餘的賽季,等到範佩西30歲續約會相對容易,我們希望他在合同年可以回心轉意。”

此外,天空體育透露,阿森納已與法國卡昂俱樂部就購買17歲妖人尼昂在轉會費問題上達成了一致。上週,尼昂在阿森納試訓很成功,阿森納方面表示滿意,球員本人也被阿森納深深吸引。

當然,阿森納能否得到尼昂,還需要看曼城的運作。據悉,曼城已經向卡昂發出了試訓邀請,而如果曼城同卡昂俱樂部達成協議,那就將由尼昂本人選擇最終的下家。

感想: 洗唔洗咁呀下年一個先都收唔返

http://news.7m.cn/news/20120718/292978.shtml
回復

留佢黎做咩丫,佢已經有離心...如果雲隊長來季踢得唔好就麻煩了,出年又已經30歲,到夏季身價一定大跌...
回復 支持 反對

FM妖人@@
回復 支持 反對

又有新閃卡...
回復 支持 反對

留佢黎做咩丫,佢已經有離心...如果雲隊長來季踢得唔好就麻煩了,出年又已經30歲,到夏季身價一定大跌... ...
我思故我在 發表於 20-7-2012 00:45

其實而家賣都唔會賣得好高價...
可能雲加今次諗住博一博啦...
回復 支持 反對

又有新閃卡...
緋櫻緋雨 發表於 20-7-2012 19:25

雲加話過死都唔買大牌球星家ma:lol
回復 支持 反對

FM妖人@@
埃墳仔是也 發表於 20-7-2012 19:09

有呢個人架?
回復 支持 反對

雲加話過死都唔買大牌球星家ma
victorclli 發表於 20-7-2012 19:52

17碎都叫大牌@@...
回復 支持 反對

回復 5# victorclli
如果雲隊長踢返係歐國盃既水準咁就真係...
回復 支持 反對

17碎都叫大牌@@...
緋櫻緋雨 發表於 20-7-2012 23:07

咪就係話佢唔會買囉...我冇話呢個係大牌
回復 支持 反對