查看: 8603|回復: 169
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 懷疑“花公子”是某人 請勿罵戰

此人更為商2 情人知己 破百萬戰力且擁有青龍的玩家,其實一切只係懷疑,但呢個懷疑係呢個玩家一出現果時,我同另外一個玩家已經懷疑佢究竟係咪就係花公子,但日子耐左懷疑少左,到近2星期,本人再次懷疑此玩家就是當日的花公子,事源他當日的收買行為,跟他今天的販賣行為有相關,但本人不會出其名,無根無據本人不會亂出其名惹禍上身,至於此情人知己的玩家是誰,各玩家自行猜測點解我會作出呢個懷疑,當日此人係光明.火炎,佢有打算合麒麟,合麒麟最低成本係點?!?! 「幻石最平」,封書最平,根源最平,當日市街低級幻石1e一粒,市面上以我所知既低級幻石,大部份被此人低價收購,我如何估計“花公子”就是「某人」呢,一個平平冇奇既玩家,一入神殿團就當高層,一身海神服同當日既花公子衣著相同,一隻神獸,而我在此人檔口至今已購入5粒低級幻石,如今還會有如此低級的幻石嗎?!?! 幻牌成本2e起,此人只以比當日收購價高的1.2~1.7e出售幻石,會有人以低於市價如此大範圍的價錢售賣嗎?! 低級幻石冇市?!?! 只要係合麒麟平就有市,何需如此低價出售呢
本人一切純粹推測,對於一眾對某人入座心感遺憾,一眾估計是對是錯,本人盡在不言中,至於本人推測的答案在何處,帖內自有答案一切純粹巧合,只是一大推巧合,使本人有此推測
回復

係都唔其ge 500e -.- 好易改名姐~
回復 支持 反對

其實某人已經估到係邊個
父子我pm你睇下係咪講緊同一個
回復 支持 反對

此人更為商2 情人知己 破百萬戰力且擁有青龍的玩家,其實一切只係懷疑,但呢個懷疑係呢個玩家一出現果時,我同 ...
hkmnop 發表於 25-7-2011 08:50

不會出其名?你不是說了其名嗎。。。
回復 支持 反對

情人知己係團名
雖然我覺得出團名都唔係咁好
回復 支持 反對

回復 4# kkeennken

只係講左佢個團名
回復 支持 反對

講個名出尼等大家留意下..
點可以比佢改過個名就當冇事咁益佢
回復 支持 反對

可能係嫁,用改名卡就得
回復 支持 反對