打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 鼠鼠的昨天有26280hrs.

XDD一樣樣~~~>____<!!
回復

鼠鼠*.....
上次係雪戀屋企睇到呢篇野..但沒回...=3=原諒/_\"
......見到你打咁多野=﹏=我自己都有好多回憶...

其實你已經心入面有左答案..你唔捨得你既朋友"仲想繼續整圖...
.......del左星夢 exam完再玩番吧 =}"

我唔捨得你 t3t"`*
仲記得識你戈陣同你唔熟...都係得2句"...

應該係你小鼠ge聖靈@.@"50lv <~戈隻
...之後你用寶寶隻ac..我都覺得怪怪地-3-因為你唔似寶寶

而家明晒了=}
若藍符號係我改的..戈陣寶寶仲煩緊咩符號好...
.....之後我問番你...你問我有咩?"<-- 咁樣...我已經好奇怪了=3="

我而家都叫做半放棄狀態"..
其實要放棄唔係真係好難..慢慢黎...
但我諗到左今時今日...係人都知星夢成日出裝 -  -又日厄$似的...
而你仲繼續玩落去............都係因為朋友...
我自己都係...其實..咪因為d人l0 =3=嘻...
放得多感情落去...我玩左星夢唔算耐...冇你咁耐-3-"
而家計..差唔多2年...係e2年入面我都睇住星夢點變..
但都仲繼續玩......都係因為朋友同....-v-'

都睇晒你呢個post ge*回覆`
怡豬講得岩架...你呢個年紀仲細...都仲玩得既..
當大個左既時候...就會識諗的啊!"...

就算你過到加拿大"....你既朋友始終都係你既朋友"
唔會話因為你離開左hk就唔係朋友"如果你走左之後戈d朋友唔當你係朋友的話
戈d根本上就唔算係你既朋友"...
朋友間唔受地域界限".....唔受時間所控制...
大家拎個心出黎..就算每日2句簡單既說話..都感受到對方比你既心意...

anyway* sup小鼠`__________________________ !

就算你走左...都仲可以搵我啊^^"傾心事牙....傾計牙..吹水牙..
發din牙....都ok的啊 =]"

打得太長了=﹏="嘻~~~~~~~~~~~~~~~~~
睇黎鼠鼠好多情史啊!"..a0a
一定係好感人既故事........
好想聽故事啊~~~~~~得閒講我聽吧xp"...

by your fd~*  希希 =] @ heyq`
回復

我放棄左星夢了..我同你一樣都玩左3年...我玩左佢之後成績開始跌下去..之後上個月冇玩..放埋ac了..我係星夢識左好多fd..我係捨不得..但係成績要緊ma
回復

re.希希:]`

我知呀`上次雪豬都講過-3-`
睇黎鼠鼠好多情史囧?!"..
u mean愛人-0-`女仔囧.

re.鋒`
-x-`唉..我聽日exam啦`
9:30就要熄機t0t..
e+去e-class print notes sin-3-~

cu all *3*
回復

;]我星夢既故事好簡單;]
打左大部分xD;
搵日PO..
SUP U<3;應該就EXAM完啦@@;
回復

頭像被屏蔽
回復