樂古Nakuz

標題: !!!!!!!!!!!!!!!!火火火!!!!!!!!!!!!!!!!! [打印本頁]

作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 18:36
標題: !!!!!!!!!!!!!!!!火火火!!!!!!!!!!!!!!!!!

我好火LOL!囧Orz!
話說,我二星期前好地地咁玩,當時有個人.....(題外話)
當時有個人ADD我,之後話我偷左佢條車匙=.=大佬我都唔G咩車匙,又唔識佢!
之後佢講唔還番比佢,就999同理爆我AC................
我係咁話我唔G,佢話我講大話!!
係要我比我個AC比佢=.=(我冇咁笨)
之後我叫佢CALL我-________-
通左之後同我講唔小心SEND錯比我(車匙)OvO,
我諗住影相比佢,點G斷左線........................(那人不要話我講大話PLZT.T)
大家幫我做正
正題!
點G斷左線,之後兩日後叫左香港寛頻D人黎(我?個整電腦D人)!
之後同我講我電腦事(叫我洗機),咩都冇搞過,要我比$200LOL.==
不過算有少少良心(佢話部寛頻機不穩定,我話不穩定?!我心諗....唔係我電腦事LOL,同佢SAY,又硬話我電腦事=.=)他借寛頻機不穩定而不收$$!
之後日日試得唔得(唔得).....到NOW我念住洗機時開一開電腦,上到網LOL!我的RAYCITY啊!LV!$$!冇晒
話左啦!
(原來係佢地果邊...__________________________)填字遊戲!

我好正常WOW!=_________=
作者: stupid0879    時間: 24-9-2010 18:39
佢叫咩名呀
作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 18:45
佢叫咩名呀
stupid0879 發表於 24-9-2010 18:39

佢會好慘所以唔講,我聽佢的語氣(聲)不像昆蟲!
我只可以講之前又人話過HE,題目"唔G咩咁做唔咁認"
作者: 林火火    時間: 24-9-2010 18:50
你係f2558?
作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 18:52
你係f2558?
林火火 發表於 24-9-2010 18:50

林火火搞到我重火=.=我冇f2558咁ON_   -________-
作者: lungatsrc    時間: 24-9-2010 18:59

呢度好有問題.....
點G斷左線,之後兩日後叫左香港寛頻D人黎(我?個整電腦D人)!
之後同我講我電腦事(叫我洗機),咩都冇搞過,要我比$200LOL.==
不過算有少少良心(佢話部寛頻機不穩定,我話不穩定?!我心諗....唔係我電腦事LOL,同佢SAY,又硬話我電腦事=.=)他借寛頻機不穩定而不收$$!

以我所知係,
如果係佢上黎check係佢部modem出事,
冇理由要收你0個$200.(因為佢地有條規矩係....上到黎check條寬頻冇問題而係你部電腦有事,師傅就可以收0個$200!
不過你比部腦佢check就真係.....)
部modem本身就係借ga啦
你遲d完約唔續都要拎返比佢

我覺得你比香港寬頻d師傅昆左
你呢單野間唔中都會發生
得閒就去h k e p c 網路版研究下
不過我係用pccx
佢地d師傅黎到係先check左佢地條線
(佢地有帶notebook)
再問我上唔上到線
唔得就換modem....
都唔得就拉過條線(舊樓都幾十年)
之後得左~
作者: 林火火    時間: 24-9-2010 19:00
林火火搞到我重火=.=我冇f2558咁ON_   -________-
8000CC2 發表於 24-9-2010 18:52

係唔係玩針對?_?
作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 19:06
係唔係玩針對?_?
林火火 發表於 24-9-2010 19:00

你屈我WOW!(你有火火(林火火=.=)見到D火火我重火火火
作者: stupid0879    時間: 24-9-2010 19:06
佢會好慘所以唔講,我聽佢的語氣(聲)不像昆蟲!
我只可以講之前又人話過HE,題目"唔G咩咁做唔咁認" ...
8000CC2 發表於 24-9-2010 18:45

你唔講我當你吹水架咋
作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 19:09
呢度好有問題.....

以我所知係,
如果係佢上黎check係佢部modem出事,
冇理由要收你0個$200.(因為佢地有條規矩係....上到黎check條寬頻冇問題而係你部電腦有事,師傅就可以收0個$200!
不過你比部腦佢check就真係.....
部modem本身就係借ga啦
你遲d完約唔續都要拎返比佢

我覺得你比香港寬頻d師傅昆左
你呢單野間唔中都會發生
得閒就去h k e p c 網路版研究下
lungatsrc 發表於 24-9-2010 18:59

他借寛頻機不穩定而不收$$!
作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 19:09
你唔講我當你吹水架咋
stupid0879 發表於 24-9-2010 19:06

=.=吹水!??
作者: 林火火    時間: 24-9-2010 19:12
你屈我WOW!(你有火火(林火火=.=)見到D火火我重火火火
8000CC2 發表於 24-9-2010 19:06

你見到我仲火ma....姐係針對我lo
作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 19:14
你見到我仲火ma....姐係針對我lo
林火火 發表於 24-9-2010 19:12

你知我不_都係咁@_@,唔好_
作者: lungatsrc    時間: 24-9-2010 19:14
他借寛頻機不穩定而不收$$!
8000CC2 發表於 24-9-2010 19:09

我分開左上下兩段黎睇 @_@
冇昆你錢就好
作者: 狼圖騰    時間: 24-9-2010 19:29
我的RAYCITY啊!LV!$$!冇晒
8000CC2 發表於 24-9-2010 18:36

點解析會咁......
作者: Ben2944    時間: 24-9-2010 19:34
8000CC2 發表於 24-9-2010 19:14

老實講,我見你仲火
成日扮到自己好_ _甘(晤識形容)
作者: c73e74    時間: 24-9-2010 19:35
一斷線就就搵isp....
唔識自己整?
作者: matthew245    時間: 24-9-2010 19:50
查實樓主你知唔知lol點解?
作者: jimkkllbbqpk    時間: 24-9-2010 19:52
e+d人真喺....唉 無言~_~
作者: qq118145138    時間: 24-9-2010 20:17
咩都冇搞過都200$-.-?!
佢有冇check埋其他野先....
不過上門check 要200$真係過份左小小
作者: c73e74    時間: 24-9-2010 20:24
咩都冇搞過都200$-.-?!
佢有冇check埋其他野先....
不過上門check 要200$真係過份左小小 ...
qq118145138 發表於 24-9-2010 20:17

hkbn 係要收錢的....http://www.hkbn.net/2010/b5_service1_5h.html
上門收費項目每次收費
bb25 , bb50 , bb100寬頻網絡安裝HK$550
FibreHome200 , FibreHome1000寬頻網絡安裝HK$1,288
上門檢查HK$200
上門檢查及維修HK$400
增設牆身插座( 以每個插座計 )HK$250
重新安裝接駁線HK$400
上門收回香港寬頻器材( 以每次到訪計 )HK$300
重新接駁服務HK$550

作者: 真白羊    時間: 24-9-2010 22:27
樓主你同isp之間既野同RCO有咩關係?
另外你話上返之後LV同$$無晒係咩意思?
作者: 紅彗星    時間: 24-9-2010 22:30
樓主你同isp之間既野同RCO有咩關係?
另外你話上返之後LV同$$無晒係咩意思?
真白羊 發表於 24-9-2010 22:27

我都唔明=.=
作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 22:36
咁都唔明!唉=.=
作者: 真白羊    時間: 24-9-2010 22:38
咁都唔明!唉=.=
8000CC2 發表於 24-9-2010 22:36

你可以選擇唔講, 我當件事解決左關題
作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 22:57
你可以選擇唔講, 我當件事解決左關題
真白羊 發表於 24-9-2010 22:38

你不是我的白羊,我的白羊是温柔的,不會這樣對我!>.<
作者: 真白羊    時間: 24-9-2010 22:58
你不是我的白羊,我的白羊是温柔的,不會這樣對我!>.
8000CC2 發表於 24-9-2010 22:57

從來都不是你的~ = =
作者: 【闇影】    時間: 24-9-2010 23:10
我好正常WOW!=_________=

你唔正常喎,唔好迫我串你,上面果d已經唔同你計,見你咁可憐
你憑咩話白羊係你架,白羊係我既!!!(白羊,上次果個GAG)

作者: 8000CC2    時間: 24-9-2010 23:50
你憑咩話白羊係你架,白羊係我既!!!(白羊,上次 ...
【闇影】 發表於 24-9-2010 23:10

你憑咩話白羊係你架,白羊係我既!!!is mememememe
作者: 【闇影】    時間: 25-9-2010 01:15
你憑咩話白羊係你架,白羊係我既!!!is mememememe
8000CC2 發表於 24-9-2010 15:50

假膠勿言,你已被屈機
作者: 【闇影】    時間: 25-9-2010 01:37
我好火LOL!囧Orz!
話說,我二星期前好地地咁玩,當時有個人.....(題外話)
當時有個人ADD我,之後話我偷左佢條 ...
8000CC2 發表於 24-9-2010 10:36

你火關我咩事,題外話你講黎多餘,正題講左我地又幫你唔到 多餘
再講多次 你係唔正常既
作者: yahoo1011    時間: 25-9-2010 01:53
你火關我咩事,題外話你講黎多餘,正題講左我地又幫你唔到 多餘
再講多次 你係唔正常既 ...
【闇影】 發表於 25-9-2010 01:37

{GD............真好
作者: 萍妹妹    時間: 25-9-2010 01:54
我的RAYCITY啊!LV!$$!冇晒

乜比人爆ac會爆埋個LV 架咩!?
作者: 真白羊    時間: 25-9-2010 02:05
你憑咩話白羊係你架,白羊係我既!!!(白羊,上次 ...
【闇影】 發表於 24-9-2010 23:10

8000CC2 發表於 24-9-2010 23:50

唔係下化...咁都有得嘈? = =
作者: yahoo1011    時間: 25-9-2010 02:32
我一直都睇唔明佢打緊咩=.=
作者: 【闇影】    時間: 25-9-2010 06:13
唔係下化...咁都有得嘈? = =
真白羊 發表於 24-9-2010 18:05

我是小學雞,我愛嘈佢a_a
作者: Ben2944    時間: 25-9-2010 06:58
8000CC2 發表於 24-9-2010 23:50

wOw系你令一半啊!!!
作者: 林火火    時間: 25-9-2010 07:54
從來都不是你的~ = =
真白羊 發表於 24-9-2010 22:58

白羊是我的-v-
作者: 林火火    時間: 25-9-2010 07:55
8000CC2 發表於 24-9-2010 19:14

唔鐘意玩填字...問估吧

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart6cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2