打印 上一主題 下一主題
收起左側

[久違的加分項目] 第一手真相rs版

無言的圖片

嘻哈呵嘻∼嘻呢哈啦∼哈嘿嘻呵∼

MH2nd:HR6目的達成,下一步擊突「起源之頂點」霸龍滅殺!

Dragon smithing.jpg (39.08 KB, 下載次數: 19)

龍盔甲之鍊成

龍盔甲之鍊成

Online bank photo.jpg (37.6 KB, 下載次數: 15)

私服之神人

私服之神人

力量之見證

力量之見證

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
*Ah_馳 + 7 幾好

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2007-6-11 10:36 發表

MH2nd:HR6目的達成,下一步擊突「起源之頂點」霸龍滅殺!

乜有dragon item smelt咩??--"
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2007-6-11 10:36 發表

dragon axe 同 dragon 2h 幅圖好似有 d 問題 wo ==
回復 支持 反對

整把Dragon Spear 來出來吧^^
回復 支持 反對

原帖由 briankttse 於 11/6/2007 01:29 PM 發表

dragon axe 同 dragon 2h 幅圖好似有 d 問題 wo ==

咁都睇到   比個「Good」你 :lol  

有圖果時果兩樣野未出 

PS. 你係咪有玩 MH2nd ?之前見你簽名有類似的東西。
回復 支持 反對

Time to show off! =p
近來在努力研究私服
希望不久能夠成功開放 special attack

甚麼都可以改!

這是鋤不完的 Rune ore!

技能轉眼間變 99 level!

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
*Ah_馳 + 5 咁快99lv ..好玩咩?=.=

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 狂@車R 於 2007-6-11 13:36 發表
Time to show off! =p
近來在努力研究私服
希望不久能夠成功開放 special attack

甚麼都可以改!
http://i21.photobucket.com/albums/b279/l ...

我想知私服係乜野黎嫁..?
回復 支持 反對

get 到fire cape 個一刻     同jad的lv

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
*Ah_馳 + 6 nice

查看全部評分

回復 支持 反對

一出hunter哥陣

drop party

uloveme屋企

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
*Ah_馳 + 10 o...宜家拍唔到呢d圖 good !

查看全部評分

回復 支持 反對

無聊一貼

都ok奈之前既圖...

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
*Ah_馳 + 2 果然夠無聊..

查看全部評分

回復 支持 反對