打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家在星夢的幸運 or 5好彩 的遭遇

好既遭遇
一個鐘頭之內打左兩招魔影術5[[yoyo_169]]
有個9lv既傻仔同我組隊話pk比我殺左兩次(我果陣59lv除曬d裝,佢冇偵我,就話同我p)[[yoyo_169]]

壞既遭遇
賣野果陣打小個零,比人賤買左招技[[yoyo_170]]
回復 支持 反對

-00-

好彩:尼中掃野~有人打小左個0~仲有用小惡翼換左47lv ac(戈陣岩岩出幸娃~有得抽發條龍)~同識到一班fd><"

唔好彩:唔好彩比人爆左一個ac(㊣小靈鬥㊣)同比人昆左個ac(○小靈鬥●)[[bao_29]]
d野都有一對c翼同一對星古價錢-33-
星夢fd一個個甘走了t^t
回復 支持 反對

好彩
見到人地打紅名掉左好多個星古
唔好彩
一個都汁唔到= =v
回復 支持 反對

............................

.............................

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
NEC -4 呃post

查看全部評分

回復 支持 反對

小文比人ko 左我汁左佢c翼  比人昆星古  同唔小心紅左冇左星古  e+仲要比人爆AC-,-
回復 支持 反對

好彩::一次過冇失敗到將把武器沖到上+12..
唔好彩::+13戈陣失敗左-..-"
回復 支持 反對

好彩冇玩幾個月星夢
5好彩重玩[[yoyo_148]]
回復 支持 反對

比人昆左2K9M 紅名掉C翼 好彩無- -
回復 支持 反對

好士~"~:有人送左個c子翼比我(機甲)
唔好~"~:比人昆左防古同羽頭..       <<想喊[[bao_29]]
回復 支持 反對

好彩:有玩過星夢,識左一大班fd同埋上黎樂古吹左成年水,,而家可以甩身去讀書
唔好彩:抽極娃都唔中,紅果陣比人打死左冇左個星古,ac賣唔出
回復 支持 反對