打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有關香港魔獸問題

同意小朋友的確係一個好大既問題
睇到唔少小朋友玩game都係粗口連發.......
又十分之冇品.......(我睇住人地玩跑online 都係咁認為~"~
仲有唔少香港人都每句野都要加某d佐語詞[茶
回復 支持 反對

你地都on99 113$ 一個月 既小朋友都唔fong係你地up果d啦,,
你估mk 會唔會比113$一個月打機?
呢加d 小朋友 要$一定唔玩,

我至僧和台灣佬打機 利益超重,白木右多 -.-你地d 香港人 對自己咁冇信心..wtf
回復 支持 反對

好人好姐香港仔 扮咩台灣佬-.- 扮可愛?嘔___香港人 係粗口ga啦,,唔粗口 唔係cantonese 啦 柒頭
回復 支持 反對

原帖由 [H]6767667 於 8-7-2008 19:06 發表
你地都on99 113$ 一個月 既小朋友都唔fong係你地up果d啦,,
你估mk 會唔會比113$一個月打機?
呢加d 小朋友 要$一定唔玩,

我至僧和台灣佬打機 利益超重,白木右多 -.-你地d 香港人 對自己咁冇信心..wtf

咩叫你估mk?
台人多白目?笑.我諗扮台人做白目果個係你.
你知唔知真係香港代理會點?
''終身免費,無限暢玩''等等既字眼你玩唔玩得落
香港代理就係利字行頭!出商城我真係諗唔到會點
卡拉重置都有機會要買點先可以打到
講經驗值 你知唔知有幾多人為左想升70就比錢去工作室呀?
如果代理商真係行字行頭既話.出埋經驗卡果陣仲得了?
專業技能公式呢?點計?
就算真係要收錢.頂多90蚊.
我唔信宜家小朋友出唔起90蚊玩一隻GAME.
你可能唔理解宜家D小朋友諗乜
我屋企有細佬.宜家佢都轉玩收費GAME啦.
係就係唔買月卡..但係佢買38蚊既點數~你吹牙?
同埋佢學校成堆同學都一齊玩埋啦.
=================
利益超重?
你點睇得出?
比如:
代工費收10G到都叫利益重?
我唔覺得囉,人地專業技能375.人地有佢既價值
就好似醫生咁.人地有咁既價值係度.一個月月入過萬呢D係咪叫利益重?
呢D叫應份
你唔LIKE既可以自己開n個ac去學哂專業技能
================
魔獸白目生存到?
你試下亂組一通去打za可唔可以全刷啦
卡拉都未必得呀

同埋咩叫好人好姐扮台人?
你是指書面語?
你同台人講一堆口語佢地會明?
就等於台人講注音你會明?
我真係諗唔到點扮台人

你宜家係串人定係唔倨呀?
串人都經下過腦啦
自己對事唔了解就亂up廿四

回復 支持 反對

D人無玩魔獸,係度9 up 我哋是沒法阻此

小朋友 要$一定唔玩,熑貴?無人要你玩月費,你可玩點數

加上你又知小朋友 要$一定唔玩?  難道你是我們所說的小朋友:lol

利益超重?啥利益超重?你叫人幫你附猫又,要幾百G都叫利益超重?

還有,如果你無錢玩WOW [  PS:你可玩點數,約38~39元 150點數]

就去玩免費的online game

其實你所付出的錢比要錢的online game多 [ 這是真的 ]

免費online game的勁道具你要用錢買呀,而且還有時數

such as Heat project的槍,想要好槍,用gash 吧!

勁舞團無衫著?用錢買點買衫吧

還有很多.....甚麼寵卡,道具卡

而且,個人認為台灣人好有機品,你可能遇到大陸玩家

甚麼!你連台灣玩家和大陸玩家也分不清?
回復 支持 反對

原帖由 fai19922004 於 9-7-2008 00:41 發表
D人無玩魔獸,係度9 up 我哋是沒法阻此

小朋友 要$一定唔玩,熑貴?無人要你玩月費,你可玩點數

加上你又知小朋友 要$一定唔玩?  難道你是我們所說的小朋友:lol

利益超重?啥利益超重?你叫人幫你 ...

星夢唔想做高LV垃圾!?
一個月用超過500蚊啦..
回復 支持 反對

嗯嗯,情況就是這樣
回復 支持 反對

我諗佢完全唔覺得講粗口係侮辱緊自己 - -

仲話唔講粗口唔係香港...

佢侮辱緊自己既人格 尊嚴
回復 支持 反對