打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] gif圖安裝/制作教學(要求置頂)(白羊哥唔好del)(完成板)

關閉 [複製鏈接]
我用PHOTOIMPACT或者PHOTOSHOP
回復 支持 反對

點解你開咁多野既,唔驚LAG架。
回復 支持 反對

想唔理依度有幾難? ._.
一個月前我咪可以唔理囉

兩邊人流係有關係既

Game入面多人, 依度就多人吹水
新手未入Game之前都係入黎睇先,依度人氣多就吸引到人玩 ...
真白羊 發表於 16-11-2009 19:48

... 唔一定呢度 2 0 0 0 f u n都有-.-
回復 支持 反對

我用PHOTOIMPACT或者PHOTOSHOP
kalong196 發表於 16-11-2009 22:23

唔該用adobe既人唔好出聲-.- (<--呢句玩下野-.-)

我知adobe係好野 係人都知 但係錢既問題 呢d野唔洗錢
回復 支持 反對

點解你開咁多野既,唔驚LAG架。
kalong196 發表於 16-11-2009 22:24

開咩咁多 lag咩q野a_a?
回復 支持 反對

... 唔一定呢度 2 0 0 0 f u n都有-.-
hinztse 發表於 17-11-2009 22:23

哎~~咁官網都係link黎依度既~~

唔該用adobe既人唔好出聲-.- (
hinztse 發表於 17-11-2009 22:25

唔係好貴o者~~ XDD 我家都用緊正版, 1000蚊都唔使哦~~呵呵呵呵~~ (大大聲)

開咩咁多 lag咩q野a_a?
hinztse 發表於 17-11-2009 22:26

我估佢指你右下角果堆 ._.
回復 支持 反對

哎~~咁官網都係link黎依度既~~

唔係好貴o者~~ XDD 我家都用緊正版, 1000蚊都唔使哦~~呵呵呵呵~~ (大大聲)

我估佢指你右下角果堆 ._.
真白羊 發表於 17-11-2009 23:26

第1個問題-.- 佢搵到個官網 我諗唔會多人禁去個活動果制lo-.- 我都係搵到2000 fun先 跟住先搵到樂古
第2個問題-.- 1000蚊都可以慳 1000蚊可以比我買到8-10部模型比我砌._.
第3個問題-.- 右下角-.-? 我個簽名都係gif啦 有咩lag-.- 右下角姐係邊度 我見唔到有野-.-
回復 支持 反對

第1個問題-.- 佢搵到個官網 我諗唔會多人禁去個活動果制lo-.- 我都係搵到2000 fun先 跟住先搵到樂古
第2個問題-.- 1000蚊都可以慳 1000蚊可以比我買到8-10部模型比我砌._.
第3個問題-.- 右下角-.-? 我個簽名都係gif ...
hinztse 發表於 18-11-2009 18:02

唔明. 官網係指RC官網, 官方討論區係link黎依度...**我好似係封測果時先去過

興趣不同, 軟件同模型唔同比較唔到既 XD

應該係一堆系統啟動程式
回復 支持 反對

唔明. 官網係指RC官網, 官方討論區係link黎依度...**我好似係封測果時先去過

興趣不同, 軟件同模型唔同比較唔到既 XD

應該係一堆系統啟動程式
真白羊 發表於 18-11-2009 19:49

算啦 我地唔好討論呢個問題-.- 白羊哥post gif圖上來._.
回復 支持 反對

算啦 我地唔好討論呢個問題-.- 白羊哥post gif圖上來._.
hinztse 發表於 18-11-2009 22:39

我諗緊post乜上黎 XDDD
回復 支持 反對