查看: 42402|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

5mins= 13k herblore xp and earn 200k

http://www.youtube.com/watch?v=BW9boxI2nGw

請睇完整個短片    佢一開始播d係joke

問題存在:
佢唔係逐個herb按  係就咁hi d herb 就成行clean左

=> 結論 :  佢用左外掛

但係壞人bon哥唔信佢用外掛
-----------------------
5mins可gain  13k herblore xp and earn 200k gp
仲好過make potion la

討論: 佢係唔係用緊外掛 ?  report or not?

請為辛辛苦苦用真金白銀去升herblore既ccy和其他人平反
回復

Link:http://www.youtube.com/watch?v=b4Yz0KpH0_g

依條友 switch item 換 6 件 item 都只係用左唔夠半秒就搞掂...唔通你又話佢用外掛=.=?

仲有佢唔係件件都 clean 哂..係溜緊幾個 herb lol , 大家留意下

下面 00:26 秒開始。由 Magic 裝換 Melee 。中途冇將影片加快,可以睇佢出 Ice barrage 既速度,同埋其他人跑步既速度來證明 lol=.="。換裝速度只係用左唔夠半秒。

------------------------------------------------------

依個方法真係咁簡單都唔知點解自己都諗唔到=.=" 太神...我遲下都用依個方法先=.="
回復 支持 反對

無bot
你睇下佢有D無CLEAN到
都照BANK,先做到咁怏

呢個方法係WORK~
但代價係你隻mouse-.- 同埋精神會崩潰-o-
回復 支持 反對

無bot
你睇下佢有D無CLEAN到
都照BANK,先做到咁怏

呢個方法係WORK~
但代價係你隻mouse-.- 同埋精神會崩潰- ...
*Ah_馳 發表於 30-5-2010 17:43

我覺得係外掛,第一,就算佢真係用手,人係識得"支力",冇可能次次都差唔多時間,仲要佢樣上上落落,次次一去到herbs d位就要禁,姐係5分鐘禁~1000次,冇可能keep到囉我覺得
回復 支持 反對

唔似 bot ~ 佢每次整都有偏差。
回復 支持 反對

我覺得係外掛,第一,就算佢真係用手,人係識得"支力",冇可能次次都差唔多時間,仲要佢樣上上落落,次次一去到h ...
XnX 發表於 30-5-2010 17:56

也有可能佢買左專用來打機既 Mouse , 隻 mouse 右手邊會有個制 , 按一下果個制有連 click 三下既能力 , 魔獸之前都 post 過=.=" 仲引人買=.="
魔獸世界專用 Keyboard + mouse , 即刻 O 左.
回復 支持 反對

係得架其實
睇下你有冇咁既速度
要經過訓練
回復 支持 反對

Its a Macro-ed mouse he used, same as this one:

係得架其實
睇下你有冇咁既速度
要經過訓練
王閃 發表於 30-5-2010 18:13
On8+1 explanation
回復 支持 反對

28K咋wor!
何來200k=.=?

btw, 如果用外掛..點解次次都有偏差..仲要有唔同?
回復 支持 反對

28K咋wor!
何來200k=.=?

btw, 如果用外掛..點解次次都有偏差..仲要有唔同?
tai 發表於 30-5-2010 09:00 PM

if you go to the actual vid on youtube and read description...
you'll see why
he said sth like hypercam stuffed up the 200k one...
and he only got 28k one... sth like that i think....
回復 支持 反對