打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ▲有咩方法可令raycity更好玩▲更新多一個意見!白羊再更新

關閉 [複製鏈接]
DEL左D跳呀,側移呀,隻GAME就好玩好多
回復 支持 反對

1.新增活動地圖(例:有D電,電慢架車,有D路斷左或移動[有多條分支路])

(可能實行性0%)
你估玩跑跑卡丁車之類?(解答字)

2.真實化多D(例:第一D人稱,見到扭盤果D,
會爆車輪,撞到車會凹左(會爛玻璃,影響性能)<--要維修
第一D人稱,見到扭盤果D極大可能會將原本的F2要俾$-______-

(可能實行性0%)
無可能... 如果改到咁 就會無左RayCity原本既玩意(解答字)

3.更多元化改裝[需與▲配合]((例:有得改刀片車輪,吉爆人地車輪)

(可能實行性0%)
用刀片車碌?

RayCity既原本玩意 你知道?(解答字)
4.推出多推(例:裝有1個以上的推(每解一個需M幣),將速度大大提升,有可能要將最高速度提高至500KM\H或更高

(可能實行性0%)
提高至500KM/H? 而家連380都無幾多個上到 仲要500km/h? 磁浮列車?(解答字)

6.加大城市地圖(可免高LV車手冇新地方去而走老)

(可能實行性0%)

高LV車手先唔會無新地方行就走...(解答字)

回復 支持 反對

樓主d貼真係好搞笑..
回復 支持 反對

DEL左D跳呀,側移呀,隻GAME就好玩好多
阿然 發表於 7-9-2010 20:42

呢個係rco既特色~_~
你想玩真實d就睇怕要轉game=.=
回復 支持 反對

你呢種完全體現哂乜野叫
「心智與學歷成反比」
paullau000 發表於 7-9-2010 21:45

或者就係所謂既高分低.能
回復 支持 反對

樓主係有心提出意見不過....好唔好就見仁見知啦
1.
2.第一身早有了係D單機GAME,同埋撞一撞就懷`唔通樓主唔洗超車?!
3.好聽D係創新`唔好聽係`吉爆左好比錢
4.500KM係唔係揸地鐵?
5.如果GAMEONE唔係放棄左RC0都會機會
6.加大地圖你想D NPC出嚟啦
其實我唔想就住樓主每點串`只想有D長盡少少的實行
回復 支持 反對

1.(可見跑跑卡X車)
2.第一身早有了係D單機GAME,同埋撞一撞 ...
goldfoot 發表於 7-9-2010 22:51

地鐵500km/h==?
回復 支持 反對

1.(可見跑跑卡X車)
2.第一身早有了係D單機GAME,同埋撞一撞 ...
goldfoot 發表於 7-9-2010 22:51

超車唔一定要撞爛架車先超到既=.=
回復 支持 反對

第一字海  已經吾想睇 毫無吸引力

第二 毫無笑點[[其實你講既野不嬲都有笑點但你今次太正常 我接受吾到

第三無實質性  500km/h?  車內外都爛  未上500既話  你有無見過e8e9 r35 上到500km呀哥哥>.<

仲有 我食緊火腩飯都俾你引笑出黎  你同你個頭像有咩分別!
回復 支持 反對

第一字海  已經吾想睇 毫無吸引力

第二 毫無笑點[[其實你講既野不嬲都有笑點但你今次太正常 我接受吾到

...你同你個頭像有咩分別!o綠茶o 發表於 7-9-2010 23:32

你講到紅字我笑左
回復 支持 反對