打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ▲有咩方法可令raycity更好玩▲更新多一個意見!白羊再更新

關閉 [複製鏈接]
抄車~
林火火 發表於 8-9-2010 23:26

果d叫出軌囉ok=.=?
言歸正轉...樓主一定未體驗過極速360既痛苦
所以先會提出rco膠化論...
500KM 我包你收唔到油同埋d風景你自己本身都睇唔切
回復 支持 反對

有電?有分支路? 跑oxxxxx 牙?
回復 支持 反對

果d叫出軌囉ok=.=?
言歸正轉...樓主一定未體驗過極速360既痛苦
所以先會提出rco膠化論...
500KM 我包你收 ...
yikhei1 發表於 18-9-2010 22:20

咪就係......樓主真係....青山VIP
回復 支持 反對

序言:
第一,話想我ON_既話!話LA不過我通通都會以[人身攻擊]作理由,叫我親愛的白羊刪除!辛苦哂!-_-
第二,白 ...
8000CC2 發表於 7-9-2010 10:34

1.新增活動地圖(例:有D電,電慢架車,有D路斷左或移動[有多條分支路])
(可能實行性10%) 斷路唔該你去下載斷路器,斷左你既幻想(現實D唔該)

2.真實化多D(例:第一D人稱,見到扭盤果D,會爆車輪,撞到車會凹左(會爛玻璃,影響性能)<--要維修
第一D人稱,見到扭盤果D極大可能會將原本的F2要俾$-______-
(可能實行性0%)(哥仔,Gameone有咁多資源整?再者佢地連Bug都唔修,好心你踏實D)

3.更多元化改裝[需與▲配合]((例:有得改刀片車輪,吉爆人地車輪)
(可能實行性50%)(我諗緊你係咪睇緊"四驅兄弟")

4.推出多推(例:裝有1個以上的推(每解一個需M幣),將速度大大提升,有可能要將最高速度提高至500KM\H或更高(可能實行性不願置評)

5.賣廣吿,讓更多人一起玩,開心D(可能實行性不願置評)(都話人地Gameone冇資源)

6.加大城市地圖(可免高LV車手冇新地方去而走)
(可能實行性95%)
(等韓版更新先算)

如真接納以上意見,會變左$不是一切,有技術有速度,才是致勝之道!=_______=本身都係,爭在唔係高LV,高LV有可能被新手撞到殘廢 (人地整Game為搵錢,你唔買佢冇得出糧比員工) 可行性 = 0

回復 支持 反對

全部可能性=0

而且你只可以當gameone系廢J  吾可以諗到佢改任何好野
回復 支持 反對

全部可能性=0

而且你只可以當gameone系廢J  吾可以諗到佢改任何好野
cit棋 發表於 18-9-2010 21:28

認同性80%
1.gameone廢在唔放資源
2.可以諗佢改野,但我唔抱樂觀既期望
回復 支持 反對