查看: 15912|回復: 331
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 聲明

關閉 [複製鏈接]

to 咁多位玩家

說明一下 開得張e張貼 我係預左要俾人罵
但係我希望大家罵得有證據 同時唔好因為我個人問題影響到ESGS車隊

1.首先 我想講講暴走BUG一事

我想先澄清 我係冇鷹套的
我既鷹套係由我既車隊隊員借俾我
包括前KOBE傑 榮BB同NN12345
至於我係大頻講既放鷹 亦只係代放

2.我想解釋下所謂偷圖既問題

我已經同前戀羽影車隊既隊長 核灰解釋過
個次我既小號出現係該車隊
係因為佢地既副隊 係佢地打地盤既前一個星期有多
係南山城鎮主動加我既
我只係抱住無可無不可既心態加入
知道你地會打ESGS地盤後 我亦主動承認我既身份
灰已接受我既解釋 我唔係太明白點解仲會有人作出D咁既指控

3.我想為車隊戰部分隊員惡言相向道歉

之前車隊戰 我地部分隊員勝出後趾高氣揚 輸左亦不忿係大頻同大家開戰
我知道咁樣做係錯 亦知道驕兵必敗既道理
希望大家可以俾次機會部分犯錯隊員
我應承大家 下次不輪輸贏
都會好好約束隊員 唔會出現同樣情況
我相信咁多位打車隊戰既原因都係娛樂
希望部分車隊隊員亦唔好不停惡意中傷我地隊員
挑撥是非

4.關於車隊話打4地既傳言

我地車隊目標唔係攻打4地 只不過係享受打地盤既快感
我地絕對希望咁多個車隊隨時黎打我地既地盤
如果我地好彩贏左 請大家唔好氣餒
我地輸左亦會好好檢討過失
係度順帶提一提 多謝萍妹教我錄低條片既方法
的確有助改善不足

5.

我為之前多次係大頻/車隊頻辱罵projectzr車隊道歉
我會保證[星雪夜車神]e個ac唔會在講出類似狂言
希望咁多位zr隊員可以接受我真心道歉

順帶一提
我之前多次辱罵zr既隊員
係大頻/車隊頻都有
不過經過深思之後
我明白e種行為絕對唔理智
我唔會為自己搵任何藉口
星雪夜車神ac既所有言論/行為
我會全部承認
希望大家可以唔好記仇
ps
樓下cap出星雪ac講出話zr隊員係狗既圖片係最少2星期前了
我保證唔會在有同樣事件發生
再次表示抱歉!

最後了 咁多位睇到E度真係辛苦哂@@
我想為之前回購鷹套既事件向咁多位受害人道歉
前一陣子因為自己車隊出左咁既人 心情浮燥左D
真係好對唔住 我絕對明白 錯不在你地

如果我仲有咩不足之處 絕對希望咁多位不吝賜言
只要係言之有理 我絕對會受教 作出相應改善

咁多位玩家連日黎既批評 雖然小部分係過份偏激 但大部分都令小弟得著良多
我對受影響既玩家感到抱歉 亦為提出提控既玩家 講聲多謝 唔係你地 我諗我唔會有進步 亦唔知道自己既不足之處

玩家
                                                                                          星雪夜車神字
回復

~_~
回復 支持 反對

聲明~_~
紅彗星 發表於 14-9-2010 21:25

sorry打錯字= =
回復 支持 反對

感覺你打呢篇野既語氣客氣左好多;P
回復 支持 反對

1.首先 我想講講暴走BUG一事

我想先澄清 我係冇鷹套的
我既鷹套係由我既車隊隊員借俾我
包括前KOBE傑 榮BB同NN12345

我可以做證-.-佢係借番黎....我都有用過
另外打車隊戰之後既罵戰的確我地有唔岩
但係對方都有少少唔岩
回復 支持 反對

我可以做證-.-佢係借番黎....我都有用過
另外打車隊戰之後既罵戰的確我地有唔岩
但係對方都有少少唔岩
林火火 發表於 14-9-2010 21:29

點解講到自己咁衰呀~_~
回復 支持 反對

感覺你打呢篇野既語氣客氣左好多
紅彗星 發表於 14-9-2010 21:28

嘈係冇意思了 我發覺之前真係做錯左

其實有時候錯左都要認...嘈係損人不利己既事
回復 支持 反對

點解講到自己咁衰呀~_~
lung9755 發表於 14-9-2010 21:32

人地嘈係人地既事 如果我地因為覺得人地錯 跟住就嘈
咁我地同嘈既人有咩分別呢
所以我應承咁多位 會好好約束隊員了
回復 支持 反對

其實呢....
我對星雪你地印象係無咩野
有時真係有d唔明點解佢地會係咁話你地@@
以上依句都係我憑自己心入面講既
回復 支持 反對

其實呢....
我對星雪你地印象係無咩野
有時真係有d唔明點解佢地會係咁話你地@@
以上依句都係我憑自己心入面 ...
matthew245 發表於 14-9-2010 21:53

x2 我都唔係好明 esgs只不過係有d大陸人暴走轉唔到@@
回復 支持 反對