查看: 11049|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] RCO生涯

關閉 [複製鏈接]

唔覺唔覺...就過左年半
仲記得當初係朋友叫我一齊玩
新手時對遊戲的環境都好佰生,但就好用心玩
當時好努力咁升,唔使一日就升到20lv
都左20lv到,同佢一齊開左個車隊《Bushido武士道》
當時認識到LV8402...係佢同我地一齊打城戰(通常第1,2round就出局)
之前+左左轉入隊,可以話係我的第1個fd
後來因為管理一隊車隊太難,車隊人員已長期退出,於是"過檔"了
當時入過crazy龍飛鳳舞幾個鐘,重on後發現俾人踢左...
咁岩撞見毒男,就問下evil收唔收人...等左3日就入左evil,之後就係evil生活左幾個月了@@
係evil初期算係我最開心的時期,當時我仲係30lv到
31lv時係比賽中識到靚仔Calvin,好岩傾,仲幫左我好多,又出錢幫我買細牛,借左500m俾我...當我有$還果陣,佢就冇玩了><
果陣仲好有心機咁玩,刷松由30升到35...之後lv帶我刷真煥,帶我刷到38...真係好感激
係呢段時間認識到Joel(即細希),可以話係勁fd...
辛辛苦苦升到40後,先發覺係惡夢的開始...
過左幾個月(因為中間退出過),完成左part1
就同極速佢地一齊刷邊型
我9日就ko左,都算快啦
gt150後,極速有322,我好開心^^
之前仲幫左Joel同lohe出gt a_a
可惜過左冇幾耐就話要汁...
我連大牛part1都未做好 cry...

玩左年半,雖然已經玩到悶,但都有一種感情,好唔捨得
但認識到咁多好朋友,我都好開心
我諗除左rco,我冇一個game係玩得咁開心
我諗我唔會玩台服架啦(除非我冇野玩)
希望遲d會有番一d類似的online game啦
有的都可以介紹一下xD
回復

31lv時係比賽中識到靚仔Calvin,好岩傾,仲幫左我好多,又出錢幫我買大牛,借左500m俾我
希望遲d會有番一d類似的online game啦
有的都可以介紹一下xD
marcotse 發表於 12-10-2010 17:33

31lv點出大牛??
有個類似既online game介紹比你,就係光速城市
回復 支持 反對

31lv點出大牛??
tszlai01 發表於 12-10-2010 17:55

打錯xD...
回復 支持 反對

31lv點出大牛??
tszlai01 發表於 12-10-2010 17:55

光速城市 = =" 其實大家有冇諗過
如果真係要玩rco, 不如一齊翻牆去玩韓服 XDD
齊齊學韓文
回復 支持 反對

齊齊學韓文 ...
真白羊 發表於 12-10-2010 18:13

學唔識咁解- -
回復 支持 反對

齊齊學韓文 ...
真白羊 發表於 12-10-2010 06:13 PM

唔識韓文去韓服玩唔係問題...其實最主要既問題係帳號註冊
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔識韓文去韓服玩唔係問題...其實最主要既問題係帳號註冊
NuclearAsh核灰 發表於 12-10-2010 18:55

靠你喇 :handshake
回復 支持 反對

同我一樣 開頭既細車隊 覺得滿足吾到自己同管理太難

奇怪情況之下 竟然去左一個極樂天地  你既就系evil 我既就系cit

其後既生活 其實大家都好相似  識左好多人 學左好多事...
回復 支持 反對

靠你喇
真白羊 發表於 12-10-2010 07:23 PM

韓服帳號註冊除左普通煩野 - 身份證字號同埋姓名之外
仲額外需要一樣煩野 - 住址認證

能夠成功註冊既機率細到媽媽咁....

Btw, 就算想去泰服...身份證都比人用晒咁濟
雖然比較上易註冊,但實際上要試好多先成功到
回復 支持 反對