打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] rco生涯

關閉 [複製鏈接]

唔經唔覺 我已經玩左差唔多2年
仲記得系08年12月頭 有個同學同我港有個賽車game 好玩 叫我去開個ac  1開始 我玩玩下覺得好悶.就去玩返之前玩開既game 但因為某d 原因  到09年2月就冇玩. 個時由冇野玩 所以就玩返光線
仲記得個時升到20lv 左右 就入左我既第1個車隊   但系個車隊入面 個時我又唔識打中文  搞到好悶
又唔知點解 我又走左車隊..
   直至09年5-6月既某1日 見到EVIL 收人 個時我又冇車隊 所以就入左去  仲好記得系月佬 加我入去
   入到去個時 我就覺得唔掂啦 再系打英文 我就實悶死 咁啱又考完試  我就去學打字  
  到09年7月左右  我升到40lv  因為個時味出gt 我就去買大牛卡 去做 點知刷左3組  gt 就出左  跟住就同evil 班人一齊做gt 仲記得個時真系好開心  成日又一齊吹水 一齊刷40組 幫人出大牛 到9月個時 我就開始好hea 咁玩  都冇咩理gt  一直到10年2月  個時有個叫KEVIN1997  問我一唔一齊出gt  我見有人一齊 就去刷  我地1齊狂開ac 刷出國 松 個d 但系個時我真系好黑仔  去到15組碎 先完  令佢等左我成2日  跟住我就勁開心咁去刷邊型  但系唔知點解 我真系勁黑仔  刷左成個星期 先出到gt  仲要問人借左成3千幾m 過多3日 我先真正出到gt  
到出完gt 之後就狂去升lv 到10年既5月左右  見rco 又出左架傳車叫panzio  點知我刷個時  唔知點解出碎 真系出得特别慢 仲要我真系特别黑仔 等成世都等唔到個新手比我带巴士 最後我已勁黑仔 14組黎完成panzio part1  跟住就去刷邊型 可能我真系特别黑仔 or 我真系超hea 搞到我到e+ 邊型都味完

到e+  我都仲系得1架傳車  我諗返之前 點解 我之前要咁hea 呢  搞到我e+ 就汁先識得後悔

最後我要多謝全體evil 人員 同埋我所有既fd  比我1個咁開心既2年

希望各位rco 汁左之後 仲記得我e個味到45既45啦

454545654上
回復

你冇講過你自己叫咩名-.-
回復 支持 反對

你冇講過你自己叫咩名-.-
囧 你仲味知咩 我系454545654
回復 支持 反對

囧 你仲味知咩 我系454545654
579081674 發表於 12-10-2010 23:52

SOR
真係唔知;P
回復 支持 反對

SOR
真係唔知
紅彗星 發表於 12-10-2010 23:53

數字佬:lol
回復 支持 反對

記得你-.-你系未45的454545654 XD~

你的fd上
回復 支持 反對

45...
多謝你咁耐以黎的關照>_<
回復 支持 反對

45其實現在有很多人有pan邊形係手但又完唔到part 1 ,求下人完成你心願啦!希望有pan邊形又完唔到part1 既好心人仕無施送贈比人啦!!!(不喜望原諒!)
回復 支持 反對

45其實現在有很多人有pan邊形係手但又完唔到part 1 ,求下人完成你心願啦!希望有pan邊形又完唔到part1 既好心人仕無施送贈比人啦!!!(不喜望原諒!)
唔該曬 但系我想知有邊個有pan邊
回復 支持 反對

唔該曬 但系我想知有邊個有pan邊
579081674 發表於 14-10-2010 21:48
大頻或樂古愛的呼喚啦~XD,睇你人緣好唔好啦!!!
回復 支持 反對