查看: 1692|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 見你地打得咁high我又打下先~(中度多字....)

關閉 [複製鏈接]

(文字好亂,勿見怪。一時興起先打)
不知不覺 玩rco已有兩年(雖然玩到呢排就放棄左=_=')
由岩岩開始玩既一個新仔 到宜家都算(資深)既玩家 的確有唔少既感覺~
係2008年 學校陸運會既廁所入面(hea緊時間-,-)同朋友吹水 得知有光線飛車呢隻game 引起了我玩既興趣 初初渣住架新仔車(慢到嘔@@") 到宜家d車好強勁~
跟住班朋友開左個車隊(咩名...我都唔記得lo),廿幾lv就做副隊(笑鳥)
之後佢地放棄左個車隊 轉入ZR 就咁...我就開始左我係ZR既日子...
個陣岩岩入個陣的確好開心 日日玩就同人吹水  魔羯呀,快如風呀,GTR呀,蛇佬呀~紋身家族呀~的確都教左我唔少野 快如風就成日帶我撞白車...
之後慢慢玩得耐左  識既人就多左 同多左好多人吹水~
跟住就開始有佔領戰,我地就開始打 岩岩出個陣ZR好似有兩個地盤嫁-,-
之後就CIT一統天下,次次都打地盤戰都係到嘈
有次仲因為整LAG SER嘈到乜咁...
由原先只係靠主線任黎升LV 慢慢變到撞巴士==>白車==>刷松==>到刷苗
慢慢龜速升LV 升到宜家42LV就停左我既RCO生涯~"~
唔知無啦啦點識EDIX 同佢傾多左 熟落左 變左老友 得閒都係到吹水
個時一日ON幾粒鍾 一放學返屋企 即係做曬功課 唔理三七廿一即刻開電腦 打RCO!
到宜家...整到連個PATCHER去左邊都唔記得-,-'

係呢到多謝ZR仝人同埋識我既人俾左一個美好既RCO回憶我~
天下無不散之筵席 有緣千里能相聚
希望有緣再會大家~
有興趣可ADD我MSN得閒吹水~XD
FREE_TAM2005@HOTMAIL.COM
回復

頭香
有緣在見
回復 支持 反對

有緣再見
回復 支持 反對

講真,剛剛有暴玩個半年,我趕5到回家,我真係去i-one等入場..
回復 支持 反對

之後就CIT一統天下,次次都打地盤戰都係到嘈
有次仲因為整LAG SER嘈到乜咁...

我好記得果次打地盤..
同你地ZR打打下又死SER打打下又死SER..果陣唔知邊個係度話我地CIT專登玩BUG整LAG個SER=.=
果次我地真係好火..輸嬴唔係問題..唔好屈我地..整LAG SER係另有其人...唔關我地事..
anyway..都已經過左去了..好彩最尾都和氣收場..
回復 支持 反對

我好記得果次打地盤..
同你地ZR打打下又死SER打打下又死SER..果陣唔知邊個係度話我地CIT專登玩BUG整LAG個S ...
紅彗星 發表於 13-10-2010 23:40

笑到我碌地...2個鐘地盤
回復 支持 反對

yikhei1 發表於 13-10-2010 23:57

果陣我上 已經發生罵戰 食緊花生
回復 支持 反對

我好記得果次打地盤..
同你地ZR打打下又死SER打打下又死SER..果陣唔知邊個係度話我地CIT專登玩BUG整LAG個S ...
紅彗星 發表於 13-10-2010 23:40

我最記得個陣有個post係到亙罵...最後有成十幾頁...@@"

yikhei1 發表於 13-10-2010 23:57

我都有打-,- 個場真係悶到_街
果陣我上 已經發生罵戰 食緊花生
cit棋 發表於 13-10-2010 23:59

回憶總是有趣的''
回復 支持 反對

我最記得個陣有個post係到亙罵...最後有成十幾頁...@@"

我都有打-,- 個場真係悶到_街

回憶總是有趣的 ...
99001 發表於 14-10-2010 17:12

我只係知
我的回憶不是你的
回復 支持 反對

我只係知
我的回憶不是你的
紅彗星 發表於 14-10-2010 17:20

死茄-,-...凸你''
回復 支持 反對