查看: 6237|回復: 74
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 雨愛西的話~

關閉 [複製鏈接]

我作文唔叻...所以諗到咩就打咩

我回想番我+入RCO ge時間係佢封測緊果時...
果陣1日好似會送5m(唔知有冇人記得)
果陣我升lv...係係咁刷d街邊任,我仲on_ _係咁做街邊d任
跟住玩牙玩~就法覺完來有D主線任做係好經好多ge...
我果陣買第一張點係整嫁je98...
跟住我停左3個月冇玩...一玩番就識左第1個高lv過我ge哥哥(紅花太子)
果陣佢為左出大牛...就係咁叫我同佢刷金實,善英...我一上線佢就叫我刷~
果陣果個時候我ge車隊係車迷城~
跟住車迷城d人好似走d走咁咁...最後影都唔多隻
我就順細入左ZR車隊...點知一睇...多人到仆_@@
咁我就慢慢升lv...跟住有個時間,係道谷因為一d完因,(係因為1個傻仔)識左唔識打字ge車神泰
果陣都冇咩點同佢傾計...最過多2-3個月到就同車神泰開始成日傾電話,,,,跟住條友成日搵我笨
我就日日on_ _咁刷任俾賽...
玩左成年...我都冇1個40lv ac...g後我就認真日日沖lv...點知沖到3x,,,都係要人幫手

電腦~
果陣玩rco整到最低配置都lag到咩咁...成日係咁講粗口話部機
p4 3.0  512ram(ddr1"2700)唔記得咩卡
跟住換左新機...玩咩game都正爆@@
i5 760  9800GT  華石P7P55DELX 4GB DDR3ram....

升到40lv...
就同深夏同車神泰刷45精...點知我太垃圾...刷左成個幾鍾都味出到40區@@
仲有好多是...因為唔太記得,所以唔打...
沖裝~
我第1次沖到+8就係係新鷹出果陣(仲味有名果時)
我沖左2件+8新手同人換左個鷹槍@@
G後沖裝...唔知點解+12上+13都會爆...但係我好開心...
有1次都俾我上番次+13..但係lag ser攪到冇左...
玩rco 多都識左唔小朋友...排名不分先後~只打小小算,  紅花太子,車神泰,e個名打左格仔...因為BENO叫我打@@,囧囧炮,林火火,仲有若雪...
但係最後想講
最好隻GAME快d汁,因為...我D野送曬俾人,如果冇啦啦唔汁我會凸爆d GM
回憶永遠是最好的~
回復

我作文唔叻...所以諗到咩就打咩

我回想番我+入RCO ge時間係佢封測緊果時...
果陣1日好似會送5m(唔知有冇 ...
雨愛[★]Rain 發表於 18-10-2010 11:39

XD我唔想執WO~~~
因為我D野全部都係度~
回復 支持 反對

XD我唔想執WO~~~
因為我D野全部都係度~
CandyBaby 發表於 18-10-2010 11:46

如果佢開番真係凸~你唔洗番工咩?
回復 支持 反對

沖裝狂徒A___A
回復 支持 反對

沖裝狂徒A___A
tszlai01 發表於 18-10-2010 11:48

沖咁多都係爆@@
回復 支持 反對

沖咁多都係爆@@
雨愛[★]Rain 發表於 18-10-2010 11:49

沖得裝梗有機會爆..我叫過你忍手..你唔聽之麻-.-'
回復 支持 反對

沖得裝梗有機會爆..我叫過你忍手..你唔聽之麻-.-'
tszlai01 發表於 18-10-2010 11:49

咁耐我都味試過+14...咁緊係要試下,唔試唔心識...點知到汁果日都味上到+14~
+13上+14都爆左@@
回復 支持 反對

如果佢開番真係凸~你唔洗番工咩?
雨愛[★]Rain 發表於 18-10-2010 11:48

要阿= =我返晏嫁MA不嬲都
回復 支持 反對

咁耐我都味試過+14...咁緊係要試下,唔試唔心識...點知到汁果日都味上到+14~
+13上+14都爆左@@ ...
雨愛[★]Rain 發表於 18-10-2010 11:51

我都想試下+20=V=
回復 支持 反對

要阿= =我返晏嫁MA不嬲都
CandyBaby 發表於 18-10-2010 11:55

o...成日見你都好似咁得閒唔洗做咁"
回復 支持 反對