查看: 1555|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 2216的回憶(字海)

關閉 [複製鏈接]

見大家寫得咁開心我又寫-v-
                  -v-開始-v-
係2008年10月尾我個fd同我講有隻賽車online games 幾好玩
叫我一齊玩下`我就開隻ac`brian2216’就開始我ga賽車生命xD
                   *^*南山*^*
  我以龜速升20lv
印像中第一次入南山個重幾少人下(個時大部份人都係道谷集结)
                  -_-車隊-_-
印像中第一個車隊係CraZy乂龍飛鳳舞(現身:Esgs乂龍飛鳳舞)
        第二個車隊係cit
         第三個車隊係CraZy乂龍飛鳳舞(反反尼)
               ||(冇車隊a_a)
        第四個車隊係羽影
        第五個車隊係天堂
我第一次贏左佔領戰就CraZy乂龍飛鳳舞個發生
可惜後尾就比Cit統一左lu,so sad
之後曾經一排係cit 最後又反反去CraZy乂龍飛鳳舞
再之後一陣冇車隊(唔想入車隊)
再再之後係我35lv ga時候 fish|魚就x請我入羽影
我ga第二次贏左佔領戰就係羽影 發生-v-
再再再之後羽影未落
我同埋乂戰魂and556去e+ga天堂
        ^_^升40^_^
當我升上35lv個時
印像中曾經試過叫abc帶我升
印像中abc就話35lv去試下刷松
我以火箭速度升上40lv
所以多謝你abc
升上40lv第一時問做傳說任
帶人帶到我傻
e+都未出車(好失敗)
       -3-心願-3-
希望係最後個多月作最憤鬥
出傳說車

再見了Rco.....

~The End~

回復

+oil!
回復 支持 反對

自傳一則,
除左狂轉車隊冇咩特別,
不如你分享多少少其他野.
回復 支持 反對

cit?!
做咩我好似未見過你個名咁既-.-
回復 支持 反對

我都未出傳說車啦 我陪你 但係下次唔好置中 手機好難睇 唔知係我唔識定係冇得比我較大細字
回復 支持 反對

cit?!
qq118145138 發表於 24-10-2010 23:28

我好似有D印象..但佢存在感好低=.=
回復 支持 反對

2216,你初初出gt咪好l0r~_~仲咩出大牛...
回復 支持 反對

cit?!
qq118145138 發表於 24-10-2010 23:28

入過啦..有次地盤戰佢仲要玩野
我地同EVIL打緊..佢走開隻係EVIL既小號搞事,SOSAD/__\
回復 支持 反對

入過啦..有次地盤戰佢仲要玩野
我地同EVIL打緊..佢走開隻係EVIL既小號搞事,SOSAD/__\ ...
tszlai01 發表於 25-10-2010 00:04

我冇小號嫁w0嫁
回復 支持 反對

2216,你初初出gt咪好l0r~_~仲咩出大牛...
11732010 發表於 24-10-2010 23:59

gt都末出`真係好嗶嗶
回復 支持 反對