打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 時至今,遊戲已經結束左好幾個月

關閉 [複製鏈接]
我有性趣喎
食咩都冇所謂啦
純粹想聚下姐:lol
回復 支持 反對

發現有鈈,我不出席了.
回復 支持 反對

發現有鈈,我不出席了.
tszlai01 發表於 9-4-2011 00:36

=.=?
回復 支持 反對

回復 30# 花島楓月

你就算怕醜都要同我出黎
回復 支持 反對

暫定議案為荃灣城市中心富臨漁港

東區及北角
可以搭116,再轉搭182/170於車公廟站落車,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

中西區
搭182於車公廟站落車,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

南區
搭170於車公廟站落車,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

油尖旺區
搭81c/89d/281a(於映月台轉170/182/81c/87b/86c/85b/81m(大圍火車站轉E42往沙田市中心落))
於車公廟站落車,或直接步行往沙田市中心
乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

大嶼山
往市中心乘搭A41/E42往沙田市中心,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

北區-大埔/上水/粉嶺
乘搭火車往沙田市中心,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

沙田
往市中心乘搭47x/(49x/48x直接往眾安街)直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

西貢/西沙
乘搭299往沙田市中心乘搭47x/(49x/48x直接往眾安街)直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,
於眾安街落車

屯門
乘搭57m/58x於青山公路落車,多層停車場側邊(出門前煩請check清楚地圖,屯門路線複雜,唔太認識)

九龍城區
乘搭巴士或火車到沙田市中心(新城市廣場),然後再到新城市巴士交匯處轉乘49x,於眾安街落車

紅磡區
乘搭火車到沙田市中心(新城市廣場),然後再到新城市巴士交匯處轉乘49x,於眾安街落車

去到眾安街站落車,落車方向去右行會見到遠東帝豪酒店,見到後向左邊條巷仔轉左左,
望見巷同街之間既交界(巷-街市街)轉右,行街市街,望向斜右面望去廣場,會見到味千拉面既地鋪
就係呢個商場,上電梯上去5/6樓方可到達

最建議於城隧轉乘49x/43x 或者係新城市巴士交匯處直接搭49X

請揀定日期五月七號, 五月八號, 五月十四號, 五月十五號
回復 支持 反對

回復 44# 紅彗星
有D我唔想見到既人出現左,所以我唔去
我怕自己忍唔住手,會釀成血案.
回復 支持 反對

回復 40# NuclearAsh核灰

總之,我唔希望因為某類人既出現,減低大家既氣氛,
我目的係舉辦一個聚會,唔係奠儀,我唔想大家係唔開心咁去食去傾計,相信佢知我講緊佢
不過,似乎會有啲係歧視既問題,但須知做過啲咩,自己要去承受

另外,我相當歡迎我相識同喜愛既人黎共聚一堂,
回復 支持 反對

暫時預料出席既玩家,大部分都係黎自香港, 正如有人所擔心既問題, 澄清一下, 當日係冇一樣野東西係黎自幅射塵
所以大家到時可以開開心心, 放心地飲食, 食得開心, 食得放心, 絕無任何問題
回復 支持 反對

回復  紅彗星
有D我唔想見到既人出現左,所以我唔去
我怕自己忍唔住手,會釀成血案. ...
tszlai01 發表於 9-4-2011 11:55

唔好咁啦
回復 支持 反對

回復  真白羊

我想揾張仔,SUGAR,同埋熟既人個啲啊
恰吉東爺 發表於 31-3-2011 14:39

有冇我份?   > 克里斯
回復 支持 反對