打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 坡服無禮待人玩家TinPlayer

關閉 [複製鏈接]
米係,凡事要諗清楚!
回復 支持 反對

我只可以講...呢D會係事實既全部?

我一開始只想表達"我係我"...我唔明你所講既"你係邊個"咩意思

跟住你就 ...
cypgat 發表於 27-4-2011 23:33

「我一開始只想表達"我係我"...我唔明你所講既"你係邊個"咩意思」
係咪要笑?問你係邊個E個意思都唔明?會唔會好笑左D?
回復 支持 反對

回復 4# cypgat

我一直都係對你作出左大約意思既不同問句 "你係邊個?" "有冇玩港服?" 之類
我唔相信你會唔明我所講"你係邊個"既意思, 因為我都有不停問過"港服ID係咩啊?"之類既問題,
除非有專業駐院精神科醫生可以證明你係中等或高度弱智, 又或者其他精神病,
否則以正常人既智商而言, 你係係度玩緊我

你認為你真係唔明白我問你係邊個既意思係點解咩?
我一早都明你想玩野喇,就住我一發脾氣做錯野爆粗出黎, 揾野黎釘住我
你要揾人玩, 唔該揾你啲兄弟朋友砌LEGO, 玩積木, 唔好黎玩我, OKAY?

係我好脾氣先至任由你發神經唔鬧你, 你出街遇到啲比我惡十倍八倍既人, 你咁樣晨早比人打死左喇
人地唔發火唔等於人地係病貓, 人地話你就好應該接受
得些好意須回首, 人地對你有無限容忍, 但你唔好玩到咁盡, 我唔好過時你都唔會好過得去邊
回復 支持 反對

又係一個語文水平有待提升,
問非所答,根本玩野ge 小學雞

ps:呢d唔係幫邊個ge問題
而家只係想教精你炸
第日你去見工
老世問你..你叫咩名
你有種咪答"我係我"lor
回復 支持 反對

個細路比人打得小..捉佢出黎 一齊汁佢劑kakka!
另對14樓毒男ge回覆...深表讚同=]

題外話...死毒男 我比你搞到笑左kakka!
回復 支持 反對

係我就無視佢=]
回復 支持 反對

人地打3粒字,你就出成篇文,真係多時間= =
回復 支持 反對

人地打3粒字,你就出成篇文,真係多時間= =
阿然 發表於 29-4-2011 06:11

首先, 你係咪清楚哂全部所發生既事? 如果你係, 你唔係同我講呢3句野
另外喇, 我就唔希望話有人用針對既眼光黎判斷每一件事實, 你又係咪真係明白哂淨係講個3個字?
我更加覺得你唔係, 唔好比針對兩個字盲目左你自己所謂既智慧, okay?

佢淨係個三個字, 唔足以令我去批評佢呢類人, 佢後期所講既歪野, 亦都唔係我完全能夠接受
你係用啲咩審實眼光去睇, 我唔理你,
我唔希望你係   一孔之見 以管窺天 以偏概全 坐觀井天 斷章取義

最後, 我係主題正文最後段個度都提醒左玩家, 我希望你都係被提醒個個

恰吉東爺
回復 支持 反對

話說小弟完全唔知發生過咩事 到底件事係誤會定玩野
所以暫時而言 小弟會繼續站在中立立場唔作任何評論

而同時 為保持各位之言論自由
只要呢個帖一日未發生罵戰 我都唔會介入制止各位討論
但都係個句啦 我希望各方都能夠保持克制:handshake

Btw, 加分既原因係因為我贊同以下呢段文字
最後, 我總括而言, 對人對事, 禮貌, 態度一點, 我相信除左個人要改善, 以及盡好之外
提醒各位玩家必須有良好既做人禮儀, 尊重自己, 尊重別人, 係比任何成績都更加緊要...
要得到長遠, 長久既優良關係, 先要對自己既行為做出最好既檢點
事後先黎對自己所做既事後悔, 絕對係冇好處
恰吉東爺 發表於 27-4-2011 11:13 PM

而並非偏幫 針對etc既意思
為免誤會小弟先在此作出澄清
回復 支持 反對

首先, 你係咪清楚哂全部所發生既事? 如果你係, 你唔係同我講呢3句野
另外喇, 我就唔希望話有人用針 ...
king56k 發表於 29-4-2011 12:34 PM

嘩..哥哥教埋我做人添..呵呵,
意見我就廢事比你喇,OFF TOPIC
回復 支持 反對