打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 坡服無禮待人玩家TinPlayer

關閉 [複製鏈接]
回復 19# NuclearAsh核灰

拿, 我係絕對接受人地批評既人黎, 人地講乜野都好, 我都願意聆聽
不過我既然都借事抒總括, 希望你地就係更加明白談克制,
就係想知道點解, 談克制就變左彈克制, 明明知道咩叫好既, 都將自己最衰個面比人睇
駁到我又點, 咪又係比人知係個咩人黎, 得我一個見識過咩, 大把人知喇
唔係佢唔知啊, 佢知都係咁一般見識啊, 你話我有咩良計,
真係人地講得岩, 開POST唔等於解決啲人既問題, 接踵而來

反正呢啲一般見識, 聽既見既唔少喇, 學似啲人重咁多偏風咩,
我都唔會喇, 出街笑死人添啊, 不過, 既然佢有任何野講, 我願意一一留心傾聽
完整成文不帶簡略而又詳盡 , 比起令人詳盡知略, 還好比簡少略知

我就從來尊重對我好既人, 對我客氣既人, 既然問題都唔係出現係我度, 咁你都略明喇
回復 支持 反對

拿, 我係絕對接受人地批評既人黎, 人地講乜野都好, 我都願意聆聽
不過我既然都借事抒總括, 希望你地就係更加明白談克制,
就係想知道點解, 談克制就變左彈克制, 明明知道咩叫好既, 都將自己最衰個面比人睇
駁到我又點, 咪又係比人知係個咩人黎, 得我一個見識過咩, 大把人知喇
唔係佢唔知啊, 佢知都係咁一般見識啊, 你話我有咩良計,
真係人地講得岩, 開POST唔等於解決啲人既問題, 接踵而來

反正呢啲一般見識, 聽既見既唔少喇, 學似啲人重咁多偏風咩,
我都唔會喇, 出街笑死人添啊, 不過, 既然佢有任何野講, 我願意一一留心傾聽
完整成文不帶簡略而又詳盡 , 比起令人詳盡知略, 還好比簡少略知

我就從來尊重對我好既人, 對我客氣既人, 既然問題都唔係出現係我度, 咁你都略明喇
恰吉東爺 發表於 30-4-2011 03:02 AM

yea...我都知而家既情況已經好克制 暫時冇乜問題所以冇處理
奈何站在版主立場 需保持中立所以不能作出任何評論
但都係個句啦 我希望各方都能夠保持克制:handshake
NuclearAsh核灰 發表於 30-4-2011 12:59 AM

呢度其實係解繼續保持姐 好啦我唔講咁多廢話 你地繼續:lol
回復 支持 反對

那位人兄已潛水...
回復 支持 反對

某小孩 比人串到冇聲出=]
於是跳左落水.望都廢事...
回復 支持 反對

回復 24# 花島楓月

初生之犢不畏虎

恰吉東爺
回復 支持 反對

又是一件小學雞...
理得佢啦!!!~